To nye kogebøger

jan 18 2011 Published by under Ikke kategoriseret

Dagens leverance fra Amazon!

Dagens leverance fra Amazon!

Jeg er ret begejstret for Hugh Fearnley-Whittingstalls programmer om River Cottage, og da jeg sidste år var i London købte jeg The River Cottage Cookbook, der er en lidt anderledes kogebog. Der er beskrivelser af en masse råvarer, og opskrifter, hvor de forskellige råvarer indgår, men der er også kapitler med introduktion til, hvordan man holder høns, grise og en række andre husdyr. River Cottage er madlavning på en hyggelig måde, og hvor det handler om at bruge det hele – fra hale til hoved på dyrene, og ikke bare gå efter de mest kendte råvarer. Efter at have læst The River Cottage Cookbook fra ende til anden fik jeg lyst til at læse mere, og i dag kom så en pakke fra Amazon med to nye bøger. Pga Amazons grænse på 30 pund for gratis forsendelse, var det “næsten gratis” at tage to bøger i stedet for en.

No responses yet

Skriv et svar


*

FireStats icon Powered by FireStats