En hel kasse kylling!

jan 20 2011 Published by under Ikke kategoriseret

Det er efterhånden et års tid siden jeg først læste om Hopballe og deres kyllinger. De blev omtalt på et forum, og blev rost for deres kyllinger. Siden da har jeg ofte tænkt på at bestille noget, men aldrig fået taget mig sammen. Det gjorde jeg så for en uges tid siden, og i dag kom den første sending kylling.

Den uåbnede pakke

Den uåbnede pakke

Jeg havde bestilt en månedspakke for januar måned – en pakke med lidt af hvert, for prøve lidt af det hele. Så kan man altid bestille de kyllinge udskæringer, man bruger mest.

Januar pakken indeholder:

  • 1 Hel kylling på 2 kg
  • 2 stk  brystfilet
  • 2 stk  hanebrystfilet
  • 2 stk  hele lår
  • 4 stk  overlår
  • 4 stk  underlår
  • 1 kg hot wings
  • 500 gram røgede  vinger
  • 500 gram kyllingebrunchpølser
Januar pakken fra Hopballe

Januar pakken fra Hopballe

Alle varer er frosne. Det synes jeg ikke umiddelbart fremgår af hjemmesiden, men det giver vel mening. Ulempen er selvfølgelig, hvis man har lyst til at dele tingene – fx kan 1 kg hot wings være rigeligt at spise på én gang for en husstand på to. Da jeg kom hjem fra arbejde var pakken stillet ved kældertrappen, og der lå en seddel i postkassen, der beskrev hvor pakken stod. Alle varerne var begyndt at tø mærkbart, selvom udetemperaturen har ligget omkring frysepunktet. Jeg kunne uden problemer tage hot wings ud af posen, og selv den hele kylling var ikke helt frossen (men bestemt heller ikke tøet). Jeg tog hot wings fra til aftensmaden, satte kyllingen i køleskabet til i morgen, og skyndte mig at putte resten i fryseren.

Jeg håber varer bliver leveret i en termokasse eller lignende, når udetemperaturen bliver varmere

Tags:

No responses yet

Skriv et svar


*

FireStats icon Powered by FireStats